fbpx

Konkurs për angazhim të bashkëpunëtorëve të jashtëm

Për angazhim te bashkëpunëtorëve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në bazë te nevojave të njësive akademike të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, për vitin akademik 2019/20

Konkursi

Translate »