fbpx
Paraqit Provimet

Paraqit Provimet

Njoftohen studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se studentëve u lejohet mbajtja e dy provimeve në afatin e nëntorit.Paraqitja e provimeve fillon me 08.11.2019 (e premte), dhe përfundon me 13.11.2019 (e mërkure).  

Ndërsa mbajtja e provimeve fillon nga data 15.11.2019 (e premte) deri me 30.11.2019 (e shtunë).

Translate »