fbpx
Ftesë për ligjeratë

Ftesë për ligjeratë

Grupi për Studime Politike dhe Juridike (GLPS), do të mbajë ligjeratë në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, me tematiken e qasjes në drejtësi, të titulluar “Parashkrimi i lëndëve dhe shkeljet e afateve ligjore në trajtimin e lëndëve penale, si mohim i qasjes në drejtësi”, të cilën do ta ligjërojë drejtori ekzekutiv i organizatës “Çohu”, z. Arton Demhasaj.


Ligjërata do të mbahet me datë 11.11.2019 (e hënë), në ora 10:00, në Gjykatoren e Fakultetit Juridik.
Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë, pas përfundimit të ligjëratës.

Translate »