Konferencë rreth studimeve në Francë

Konferencë rreth studimeve në Francë

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se me datë 15 tetor 2019, me fillim nga ora 10:00, në Gjykatore të Fakultetit Juridik, mbahet Konferencë rreth studimeve në Francë. Qëllimi i kësaj konference është prezantimi i sistemit universitar francez dhe mundësitë që u ofrohen të rinjve të studiojnë në atje.

Ky prezantim do të bëhet nga ztr. Joseph Giustiniani, atashe për bashkëpunim me Ambasadën e Francës dhe znj. Zana Latifi, përgjegjëse e Campus France në Aleancën Franceze.

Please follow and like us: