fbpx
Konferenca Ndërkombëtare I

Konferenca Ndërkombëtare I

Konferenca Ndërkombëtare I

 

‘’SHTET NDËRTIMI NË VENDET E BALLKANIT PERËNDIMOR: DREJTËSIA, MEDIA DHE ARTI”

 

1-2 NËNTOR 2018

[wpcdt-countdown id=”20264″]
Pejë, Kosovë

Translate »