fbpx
ISSLDNJFJ hap konkurs pune

ISSLDNJFJ hap konkurs pune

Instituti për Studime të Sundimit të Ligjit dhe të Drejtave të Njeriut i Fakultetit Juridik në Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, shpall konkurs për pranimin e tre (3) hulumtuesve në rinj. Të punësuarit do të angazhohen në projektin “Ndërtimi i sistemi të drejtësisë në Kosovën e pas luftës: Pavarësia, pa-anshmëria, drejtësia dhe përgjegjësia e gjykatave të ndërkombëtarizuara (Building a post-war justice system in Kosovo: The independence, impartiality, fairness and accountability of the internationalized judiciary).

Konkurs

Translate »