fbpx
Gruaja dhe Qasja në Drejtësi

Gruaja dhe Qasja në Drejtësi

Seminar me rastin e 8 Mars-it

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Universiteti ”Haxhi Zeka” në Pejë organizon Seminar me temën ‘’Gruaja dhe Qasja në Drejtësi’’ .

Ftohen studentët që të marrin pjesë në Seminarin i cili do të mbahet më datë 9 Mars 2018, në orën 12:00, në objektin e Fakultetit Juridik, Amfiteatri 1.

Për pjesëmarrësit do të shpërndahen Çertifikata.

 

Translate »