fbpx
Alumni

Me datë 05.03.2018  me fillim në ora 13:00 në Fakultetin Juridik, në Amfiteatrin 1 u mbajt takimi i studentëve të diplomuar të Universitetit “Haxhi Zeka”.

Si pjesë e angazhimeve të Universitetit ”Haxhi Zeka”, për të ndihmuar studentët e diplomuar që të forcojnë lidhjen dhe bashkëpunimin me universitetin dhe studentët, e kjo të shërbejë si mundësi për të shkëmbyer arritjet dhe përvojat e tyre, u mbajt ky takim për të funksionalizuar Asocicacionin Alumni.

Fjalimi hyrës ishte nga Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” Prof.Dr Fadil Millaku, i cili tha që funksionalizimi i Asociacionit Alumni është shumë me rëndësi për universitetin, ku përmes krijimit të bazës së të diplomuarve me të dhënat e tyre si dhe me krijimin e Bordit të Alumni-t, do të mbahen lidhje të qendrueshme në mes të UHZ-së dhe të diplomuarve.

Ndërsa, Prorektorja për Mësimdhënie dhe Çështje Studentore Prof.Ass.Dr Sabiha Shala mbajti fjalimin e saj duke u fokusuar në aktivitetet që do të organizojë Asociacioni Alumni. Ndër të tjera Prorektorja tha që bashkëpunimi i ndërsjell do të mundësoj që studentët e diplomuar të kenë më shumë qasje në informacione  sa i përket trendit zhvillimor në kontekstin  e kërkesave të tregut.

Prezantimi në detaje se çfarë është Asociacioni Alumni  dhe si do të funksionoj, u bë nga Leonora Zefi, Udhëheqëse e projektit për funksionalizim të alumni-t.

Në pjesën e dytë të takimit, studentët alumni që ishin prezent, propozuan dhe zgjodhen Bordin e Asociacionit Alumni.

Anëtar të Bordit u zgjodhen:

Ardona Dautaj

Dardane Begolli

Doresa Morina

Fatlum Kelmendi

Granit Gërvalla

Haris Kolic

Haxhi Mavraj

Korab Alimusaj

Krenare Shabanaj

Leonora Zefi

Ramë Hajraj

Rrezarta Berisha

Skender Kurmehaj

[Best_Wordpress_Gallery id=”36″ gal_title=”alumni 2″]

Translate »