fbpx
Gëzuar Viti i Ri 2024

Gëzuar Viti i Ri 2024

Menaxhmenti i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë shpreh urimet më të ngrohta dhe inkurajuese për të gjithë studentët dhe stafin. Le të kthejmë sytë me shpresë dhe pozitivitet drejt sfidave të reja dhe mundësive që na ofron Viti i Ri 2024. Universiteti ju inkurajon të vazhdoni angazhimin dhe përkushtimin tuaj ndaj njohurive, duke ndërtuar një mjedis të pasur akademik dhe bashkëpunues.

Translate »