fbpx
Ftesë për studentë për pjesëmarrje në konferencën HUMSOS

Ftesë për studentë për pjesëmarrje në konferencën HUMSOS

Ftohen studentët që të marrin pjesë në Kongresin Ndërkombëtar të Studentëve për Shkencat Humane dhe Sociale, të organizuar nga Universiteti i Maltepes.
Konferenca do të mbahet mes datave 02 dhe 04 qershor, 2021.
Detaje më të hollësishme rreth konferencës mund të gjeni në dokumentin e bashkëngjitur.

Humos Call for Paper

Translate »