fbpx
Ftesë për pjesëmarrje në Panairin Virtual të Karrierës

Ftesë për pjesëmarrje në Panairin Virtual të Karrierës

Ruani datën 26 tetor 2021 për Panairin Virtual të Karrierës. Shumë kompani dhe institucione pjesëmarrëse po përgatiten që të prezantojnë ofertat e tyre për vende pune, mundësi për bursa, trajnime dhe seminare, në një format komplet të ri. Panairi Virtual i Karrierës përfaqëson një burim të mundësive për zhvillimin e karrierës për studentët dhe të diplomuarit e UHZ-së. Këtë vit, në përshtatje të situatës pandemike në vend, panairi organizohet në formë virtuale.
Ndiqeni videon udhëzuese për të mësuar hap pas hapi se si të krijoni profilin tuaj dhe të eksploroni platformën online.
Udhëzimet do të ju ndihmojnë që të keni një eksperiencë më të mirë në ditën e panairit: 26 tetor 2021.
Video Manuali për regjistrim të Ekspozueseve

https://www.facebook.com/panairekosove/videos/919819395606058

Video Manuali për regjistrim të Vizitoreve

https://www.facebook.com/panairekosove/videos/554438935659104

Translate »