fbpx
Fitues për Implementimin e Programit Master

Fitues për Implementimin e Programit Master

Universiteti i Pejës së bashku me Universitetin e Prishtinës në kuadër të Programit “Menaxhimi i Integruar i Resurseve Ujore në Kosovë” (IWRM-K) janë përzgjedhur fitues në thirrjen për për implementimin e Programit Master në Menaxhimin e Integruar të Resurseve Ujore në Kosovë.

Implementimi i këtij programi është parë si nevojë për zhvillimin e kapaciteteve afatgjata për administrimin e resurseve ujore në nivel kombëtar dhe të pellgjeve lumore në përputhje me prioritetet socio-ekonomike dhe politike në Kosovë, si dhe me nevojat e zhvillimit të qëndrueshëm në të ardhmen.
Në kuadër të këtij projekti të dy universitet do të përfitojn laboratore dhe libra për realizimin sa më të mirë të këtij programi.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish