fbpx
Fakulteti i Biznesit në kuadër të Teknologjisë Informative

Fakulteti i Biznesit në kuadër të Teknologjisë Informative

Në ambientet e Fakultetit të Biznesit janë mbajtur prezantime në fushën e Teknologjisë Informative. Prezantimet e zhvilluara kanë trajtuar temat nga Artificial Intelligence, Computer Networking dhe Machine Learning.

Diskutimi u përqendrua në bashkëpunimin mes Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë dhe universiteteve të rajonit të Maqedonisë së Veriut në fushën e IT.

Tema e diskutimit ishte përkrahja dhe bashkëpunimi i ngushtë mes institucioneve në fushën e IT.

Pas takimit, studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë patën mundësinë të përcjellin nga afër arritjet e fundit në fushat e lartëpërmendura.

One thought on “Fakulteti i Biznesit në kuadër të Teknologjisë Informative

Comments are closed.

Translate »