fbpx
Fakulteti i Arteve realizoi koncert artistik për fundvit

Fakulteti i Arteve realizoi koncert artistik për fundvit

Fakulteti i Arteve realizoi koncert artistik për fundvit

Fakulteti i Arteve në Pejë, organizoi sot koncert në sallën e koncerteve të kësaj njësie akademike. Në bashkëpunim të ndërsjellë, pedagogët dhe studentët e artit skenik, realizuan shumë pika muzikore, secila më e mirë se tjetra. Me një performancë brilante, talenti i formësuar i studentëve dhe kreativiteti i tyre premtojnë shumë në perspektivë. Paraqitje e tyre ishte mbresëlënëse për tërë audiencën.

Translate »