fbpx

Sesion Informues

Start Time

26 Shkurt, 2018
11:00 AM

Location

Fakulteti Juridik, Amfiteatri 1

Anglia Examinations në bashkëpunim me Zyrën për Zhvillim të Karrierës në kuadër të Universitetit të Pejës “Haxhi Zeka” organizojnë:

SESION INFORMUES

Informohu rreth mundësisë për të marr ÇERTIFIKATE TE NJOHUR NE GJITHE BOTEN për STUDIME JASHTE VENDIT APO BASHKIM FAMILJAR.

Anglia Examinations ofron Çertifikim Ndërkombëtar të GJUHES ANGLEZE nga Anglia Examinations në nivelet: A1, A2, B1, B2, C1 dhe C2 për STUDIME JASHTE VENDIT, Bachelor, Master apo Phd.

Gjatë këtij Sesioni për të gjithë Pjesëmarrësit ofrohet edhe një TEST për përcaktim të nivelit të Gjuhës Angleze PA PAGESE!

Sesioni Informues është i hapur për të gjithë!

Data: 26 Shkurt 2018, e hënë
Ora: 11:00
Vendi: Fakulteti Juridik, Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka:

 

Translate »