fbpx

Ftesë për pjesëmarrje në edicionin e 5-të të Panairit të Karrierës

Start Time

25 nëntor 2020
09:00 AM

End Time

25 nëntor 2020
16:00 PM

Location

Online

Ftohen studentët e Universitetit Haxhi Zeka në Pejë që të bëhen pjesë të edicionit të pestë, të Panairit Virtual të Karrierës 2020.

Për dallim prej viteve të kaluara, këtë herë panairi do të mundësohet nëpërmjet një platforme të përbashkët virtuale, (Me partneret si: Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Agjencisë e Punësimit të Republikës së Kosovës dhe Agjencia Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ) GmbH), platformë e cila do të ketë  funksion të njëjtë me panairin real, por duke evituar kontaktin fizik si pasojë e situatës së pandemisë.

Data: 25 nëntor 2020

Orari: 09:00 deri 16:00

Vendi: Platformë virtuale/online

Për informata më të hollësishme dhe mënyrën e qasjes, do të njoftoheni ditëve në vazhdim.

 

Translate »