fbpx
E ardhmja, Dëshirë apo Qëllim?

Këtë të Enjte në Universitetin “Haxhi Zeka” do ta kemi të ftuar Fatos Beqirin i cili është themelues i Pom Agency nga e cila kanë ka krijuar shumë produkte nderë më të rëndësishmet janë: – Podcasti i parë shqiptar “Onspeak” – edupom, platformë që ofronë trajnime profesionale në fushën e IT-së, deri tani si themelues i POM Agency ai ka kryer qindra shërbime si dizajne, brandime, logo, uebfaqe, revista dhe vazhdon të jap edhe kontributin e tij në fjalime motivuese më të rijnë shqiptarë, në Kosove, Shqipëri, Luginë e Maqedoni. Ju ftojmë që të jeni pjesë e bashkëbisedimit me Fatos Beqirin

Please follow and like us: