fbpx
Njoftim për ceremoninë e diplomimit 2022

Njoftim për ceremoninë e diplomimit 2022

Njoftohen të gjithë studentët e diplomuar në vitin akademik 2021/2022 se Ceremonia e Diplomimit do të mbahet më 06.12.2022 në Palestrën Sportive “Karagaq”.

Të gjithë studentët e diplomuar në këtë periudhë dhe që janë interesuar të marrin pjesë në ceremoninë e diplomimit të lajmërohen me datë 01.12.2022 në Fakultetin Juridik – Amfiteatri 1 në ora 13:00.

Translate »