fbpx
Donacion i pasijeve nga Erasmus + për UHZ

Donacion i pasijeve nga Erasmus + për UHZ

Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, ka pranuar donacion të disa paisjeve elektronike si TV android, kompjuterë, printer, laptop, projektor i mençur, aparat fotografik dhe disa paisje të tjea nga Erasmus Plus në kuadër të projektit QUADIC. Ky donacion i paisjeve kanë për qëllim që të lehtësoj punën e sektorit të marrëdhënieve ndërkombëtare të UHZ-së, nën rrethanat e krijuara nga situata e pandemisë COVID-19.

Translate »