fbpx
Fakulteti i Biznesit shpallet fitues i dy projekteve shkencore nga MASh

Fakulteti i Biznesit shpallet fitues i dy projekteve shkencore nga MASh

Universitetit Haxhi Zeka në Pejë, përkatësisht Fakulteti i Biznesit me punën e vazhdueshme të stafit akademik, ka arritur të shpallet fitues i dy projekteve shkencore në thirrjen e fundit nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh).
Projektet fituese janë këto:

 1. Ndikimi i pandemisë (COVID-19) në digjitalizimin e bizneseve në Kosovë
  Anëtarët e projektit:
  • Prof. Ass. Dr. Fisnik Morina (bartës)
  • PhD (c) Valdrin Misiri
  • PhD (c) Shkëlqesa Smajli
  • PhD (c) Besfort Ahmeti
  • Prof. Dr. Simon Grima (ekspert i jashtëm)
 1. Konstruktivna analiza primjene jezika manjinskih skupina u kosovskoj akademskoj zajednici
  Anëtarët e projektit:
  • Prof. Ass. Dr. Suada Džogović (bartës)
  • Dr. Sc. Suada Ajdarpašić
  • Prof. Asoc. Dr. Halit Shabani
  • Prof. Asoc. Dr. Ibish Mazreku
  • Prof. Dr. Husnija Bibuljica
  • Prof. Asoc. Dr. Edmond Beqiri
  • Anita Cucović, PhD (c)
  • Anela Džogović, PhD (c)
  • Zijad Šabotić, PhD (c)
  • Akademik, Prof. Dr. Šefket Krcić (ekspert i jashtëm)
  • Dr. Sc. Sadik Idrizi (ekspert i jashtëm)
Translate »