fbpx
Ditët e Aktiviteteve Semestrale

Ditët e Aktiviteteve Semestrale

Me përfundimin e semestrit Fakulteti i Arteve realizoi “Ditët e Aktiviteteve Semestrale” me kohëzgjatje tre ditore. Dita e parë u prezentua me koncertin e realizuar  nga Profesorët dhe studentët e Fakultetit, gjithashtu në ditën e dytë u vazhdua me Masterkurs nga Prof.Bashkim Burbullushi /Universiteti i Arteve Tiranë, me studentët e kalsës së klarinetit të Prof.Asoc.Fatbardh Gashi.

Dita e tretë u përmbyllë me Simpoziumin e organizuar nga Prof.Asoc.Nestor Kraja, me paraqitjen e temave nga lënda Histori Muzike me studentët e Fakultetit te Arteve.

  

Translate »