fbpx
Dita Qendrore lnformuese për Programin Erasmus+ 

Dita Qendrore lnformuese për Programin Erasmus+ 

Zyra Erasmus+ në Kosovë ju fton që të merrni pjesë në

“Ditën Qendrore lnformuese për Programin Erasmus+ në Universitetin e Pejës “Haxhi Zeka”

Data: 14 Dhjetor 2022

Vendi: Salla A5, Fakulteti i Biznesit

Sesioni informues: për stafin akademik dhe studentët, 14 Dhjetor 2022, ora 11.00.

Please follow and like us: