fbpx
UHZ merr pjesë në punimet e projektit QUADIC të Erasmus+ 

UHZ merr pjesë në punimet e projektit QUADIC të Erasmus+ 

Universitetin Europian të Tiranës, u mbajt një punëtori tre ditore në kuadër të projektit QUADIC, në të cilin morri pjesë edhe UHZ si partner i projektit. Tematika e këtij projekti është “Zhvillimi cilësor i bashkëpunimit ndërkombëtar dhe menaxhimit të projekteve“ në IAL-të. Projekti financohet nga programi i BE-së Erasmus+, pjesë e së cilës është UHZ dhe 17 universitete tjera partnere nga Evropa. 

Nga Universiteti “Haxhi Zeka” në këtë trajnim morrën pjesë: Prof.ass.dr. Driton Sylqa dhe kordinatori i projektit. Ass. Besfort Ahmeti

#UHZ #EU #erasmusplus #QUADIC

Translate »