fbpx
Premiera e Filmit Artistik “Aventurë e Gabuar”

Premiera e Filmit Artistik “Aventurë e Gabuar”

Shfaqet me datën:
17 Dhjetor 2022
ditë e shtunë
duke filluar nga ora 20:00

në Kino-Teatër “Jusuf Gërvalla” në Pejë

Hyrja Gratis

Film i kategorisë Dramë, Krim Film i paparë ndonjëherë në trojet Shqiptare

Pjesëmarrja juaj na Nderon

me respekt
Art-Movie
O2A Production dhe Liridon Lajqi

Please follow and like us: