fbpx
Dita e Çlirimit të Pejës

Dita e Çlirimit të Pejës

Dita e Çlirimit të Pejës – një kujtim i lavdishëm për lirinë tonë! Festojmë dëshirën dhe pavarësinë që kurrë nuk do ta harrojmë. Në këtë ditë të veçantë, falënderojmë heronjtë dhe rezistencën e tyre. Ne rritemi nën hijen e tyre dhe vazhdojmë të ndërtojmë një të ardhme të ndriçuar për brezat e ardhshëm.

Sot po bëhen 24 vite që nga 16 Qershori i vitit 1999. Kjo është një ditë e veçantë për lirinë dhe pavarësinë tonë. Festa e Çlirimit të Pejës na inkurajon të punojmë më shumë për zhvillimin e qytetit dhe vendit tonë. Besojmë fuqishëm në vlerat e lirisë, tolerancës dhe bashkëpunimit.

Ne si Universitet, jemi krenarë që kontribuojmë në formimin e brezave të rinj dhe nxitjen e dijes. Përmes arsimit të lartë, shprehim angazhimin tonë për rritjen e nivelit të shoqërisë.

Universiteti Haxhi Zeka në Pejë ju uron të gjithëve Ditën e Çlirimit të Pejës.

Urime!

Translate »