fbpx

Bashkëpunimet me Universitete

Universitetet Bashkëpunuese Viti Dokumenti
Universiteti Ndërkombëtar Findlay 2023 Shkarko
Universiteti WSB 2023 Shkarko
Universiteti ESKISEHIR OSMANGAZI 2023 Shkarko
Universiteti KARAMANOGLU MEHMETBEY 2023 Shkarko
Universiteti Ndërkombëtar i Travnikut, 2023 Shkarko
Necmettin Erbakan University, Turkey 2023 Shkarko
Universiteti “Isa Boletini” Mitrovicë 2023 Shkarko
Universiteti Ndërkombëtar i Brçku në Bosnje dhe Hercegovinë 2023 Shkarko
Universiteti Ndërkombëtar i Travnikut Bosnje dhe Hercegovinë 2023 Shkarko
University of Sarajevo, Bosnje dhe Hercegovinë 2022 Shkarko
Universiteti i Iowa Citi USA 2023 Shkarko
Academy of Economics “Dimitar A. Tsenov” Bulgaria 2022 Shkarko
Kolegjit AAB, Prishtinë 2022 Shkarko
Lodz University of Technology (LUT), Poland 2022 Shkarko
Ostim Technical University Ancara, Turkey 2022 Shkarko
Sapienza University of Rome, Italy 2022 Shkarko
Universita per Stranieri di Perugia, Italy 2022 Shkarko
Universiteti “Aleksander Moisiu” Durres 2022 Shkarko
Universiteti i Evropës Juglindore, Tetovë 2022 Shkarko
Universiteti i Zarës, Kroaci 2022 Shkarko
Universiteti Bitola, Maqedoni e Veriut 2021 Shkarko
Washington State University, Pullman, WA, USA 2021 Shkarko
Universiteti i Prishtinës 2021 Shkarko
Universiteti Gdansk, Poloni 2021 Shkarko
Universiteti Ekonomik i Kiev-it, Ukrainë 2021 Shkarko
Universiteti Bihac, Bosnje dhe Hercegovinë 2021 Shkarko
Universiteti i Maltës 2021 Shkarko
Universiteti Bujqësor i Tiranës (UBT) 2021 Shkarko
Ministria e Arsimit, Shkencës, Tekonologjisë dhe Inovacionit 2021 Shkarko
Kolegji Universitar (Instituti Kanadez për Teknologji), Tiranë, Shqipëri 2021 Shkarko
Universiteti i Shkodres Luigj Gurakuqi, Shkodër, Shqipëri 2021 Shkarko
CERGE-EL Foundation 2021 Shkarko
Institucioni Bashkëpunues Viti Dokumenti
Lions International 2023 Shkarko
MINISTRISË SË ZHVILLIMIT RAJONAL TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS 2023 Shkarko
QENDRA PËR MIRËQENIEN E GRUAS 2023 Shkarko
Komuna e Malishevës 2023 Shkarko
Organizata jo qeveritare Volonteri nel Mondo RTM 2023 Shkarko
Banka Ekonomike 2023 Shkarko
Devolli Corporation 2023 Shkarko
Organizata jo-qeveritare OBOTI 2023 Shkarko
Agjencia për Zhvillim Rajonal -x Perëndimi 2023 Shkarko
Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Kosovë 2023 Shkarko
Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës 2023 Shkarko
Instituti Kombëtar i Shendësisë Publike të Kosovës, Qendra Rajonale Pejë 2023 Shkarko
IAAP Tafil Kasumaj 2023 Shkarko
Promnestria LLC, KosovaJob LLC 2023 Shkarko
“Abstract ” OJQ 2022 Shkarko
Agjencioni per Financim ne Kosove – AFK 2022 Shkarko
ELKOS Group 2022 Shkarko
GOGAJ – Unisum 2022 2022 Shkarko
HERAS 2022 Shkarko
Instituti per Kontabilitet dhe financa KAF 2022 Shkarko
Komuna e Decanit 2022 Shkarko
Komuna e Gjilanit 2022 Shkarko
Komuna Kline 2022 Shkarko
Let’s Do it Peja 2022 Shkarko
Onix SPA 2022 Shkarko
Seraphine Plaza 2022 Shkarko
Syri i Vizionit 2022 Shkarko
Shoqata Alumni UNHZ 2022 Shkarko
Shoqata për promovim të Turizmit Malor SHPTMK 2022 Shkarko
Këshilli Prokurorial i Kosovës KPK 2022 Shkarko
Elsa Group 2022 Shkarko
Akademia Shqiptare e Arteve dhe Shkencave 2021 Shkarko
Byroja Kosovare të Sigurimit 2021 Shkarko
Instituti për Menaxhim me Kiza IMK Shkup 2021 Shkarko
Checchi and Company Consulting 2021 Shkarko
IATP-Integrated Agricultural Technology agency L.L.C 2021 Shkarko
Project (Higher Education, Research and Applied Sciences Plus (HERAS+) 2021 Shkarko

 

Translate »