fbpx
Aplikoni në garën “Me Art për Drejtësi”

Aplikoni në garën “Me Art për Drejtësi”

YIHR KS ka hapur thirrjen për aplikim për garën “Me art për drejtësi”, ku ftohen studentët e interesuar që të dërgojnë punime (piktura, fotografi, karikatura, video, etj.) mbi atë se si e shohin ata sistemin e drejtësisë në Kosovë, duke përfshirë këtu dhe sfidat e tij. 

Bashkëngjitur gjeni informata më të hollësishme rreth garës.

Translate »