fbpx
NJOFTIM

1 Maj

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët e Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, se për nder të Ditës së Evropës, ditën e hënë, me datë 11.05.2020, do të jetë ditë pushimi.

Please follow and like us: