fbpx
Afati për Paraqitjen e Provimeve

Njoftohen të gjithë studentët e studimeve bachelor dhe master qe afati për paraqitjen e provimeve është hapur sot me datë 06.04.2018 dhe do të mbetet i hapur deri më 13.04.2018.

ps.
Këtë afat të provimeve studentët kanë të drejtë të paraqesin më së shumti 2 (dy) provime.

Translate »