fbpx
Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Njoftohen stafi akademik, administrativ dhe studentët se të hënën, më 9 Prill 2018, do të jetë ditë pushimi sipas kalendarit të festave zyrtare, për nderë të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës.

Please follow and like us:
Translate »