fbpx
28 Nentori
U mbajt turniri në Futsal për meshkuj dhe volejboll për femra për nder të 28 nëntorit,  të organizuar nga Federata e Sporteve Universitare të Kosovës, ku pjesëmarrës ishin edhe studentën e UHZ-së në dy sportët. Edhe pse në një konkurencë të fortë, studentët tanë, në futsal arriten deri në gjysëmfinale.
Urojm që edhe ekipi i femrave në volejboll të këtë suksese në të ardhmën.Falendërojm të gjithë studentët të cilët kanë marrur pjesë në turnirin e mbajtur ditën e prëmtë dhe të dielen brenda UHZ-së, si dhe sot në Prishtinë të cilët deshmuan shkathtësi shumë të mira.
Bazuar nga ajo që u pa sot, mendojm se shumë shpejt Ekipet tona të UHZ-së do të arrijnë suksese në  arenën kombētare dhe ndërkombëtare.
Ju lumtë!
Translate »