fbpx
Njoftim

Universiteti Haxhi Zeka ju njofton se nesër me dt. 30.11.2017 nga ora 11:00 deri me 13:15 nuk do të ofrohet asnjë shërbim dhe nuk zhvillohet asnjë aktivitet përveç Ceremonisë së Diplomimit e cila do të mbahet në Palestrën Karagaqi në Pejë.

Translate »