fbpx
Dita informuese nga Erasmus +

Dita informuese nga Erasmus +

Dita informuese nga Erasmus +

Zyra Erasmus +, në bashkëpunim me Universitetin “Haxhi Zeka”, organizojnë Sesion informues dhe ngritje kapacitetesh “Si të shkruajmë aplikime të suksesshme nën Programin Erasmus +”, për studentë, stafin akademik dhe administrativ të Universitetit “Haxhi Zeka”.

Takimi mbahet me datë 30.11.2017, në Sallën e Senatit,

Bashkangjitur gjeni Agjendën:

 

Sesion informues dhe ngritje kapacitetesh “Si të shkruajmë aplikime të suksesshme nën Programin Erasmus+” 

13:30:16:00 ·         Ngritja  e kapaciteteve ne sistemin e arsimit te larte (Projektet CBH)

·         Mobiliteti nderkombetare i Kredive (International Credit Mobility)

·         Mobiliteti i Gradave (Degree Mobility-Erasmus Mundus Joint Master Degrees)

·         Jean Monnet

 

* Diskutim

 Remzije Istrefi- Zyra Erasmus+ ne Kosove

16:00-17:00 Takim me studentet dhe stafin e Zyres per Bashkepunim  Nderkombetare

·         Mobiliteti Ndërkombëtare i Kredive (procedura e aplikimit dhe menaxhimi i projektit)              *Diskutim

17:00 Permbyllja e Dites

 

Translate »