fbpx

Vizitë studimore

Rektori i Universitetit “Haxhi Zeka” së bashku me dekanin dhe studentët e Fakultetit të Agrobiznesit, vizituan një kompani vendore për t`u njohur nga afër me prodhimtarinë e bimëve aromatike, me ç`rast vizituan fushat për kultivimin, grumbullimin dh9e përpunimin e këtyre bimëve.

1 (1)4 (3)

Translate »