fbpx
Vizitë studimore

Vizitë studimore

Studentët e Fakultetit të Agrobiznesit ishin për vizitë një ditore në Agjensionin e Ushqimit dhe Veterinarisë, në kuadër të programit studimor.

8 7 (2) 6 (3) 5 (2) 4 (2)

Translate »