fbpx
​Rektori Millaku priti sot përfaqësues të projektit për bashkëpunim rajonal për Ballkanin Përendimor

​Rektori Millaku priti sot përfaqësues të projektit për bashkëpunim rajonal për Ballkanin Përendimor

​Rektori Millaku priti sot përfaqësues të projektit për bashkëpunim rajonal për Ballkanin Përendimor

Rektori, Prof.asoc.Dr. Fadil Millaku me bashkëpunëtorë u takua meProf.Asoc.Dr. Fatmir Guri, përfaqësues i projektit SwG EC “Nxitja e bashkëpunimit rajonal dhe të balancuar në vendet e Ballkanit Perëndimor përgjatë rrugës së integrimit Evropian”. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe përfaqësues nga Komuna e Pejës, me ç‘rast u diskutuan mundësitë e bashkëpunimit në mes të Universitetit dhe drejtorive përkatëse për këtë projekt. Rektori falënderoj të dy palët për përfshirjen e Universiteti në këtë projekt mjaft të rëndësishëm për Pejën dhe regjionin, duke shprehur gatishmërinë e tij për ndihmë me të gjitha kapacitet njerëzore dhe shkencore.​

Translate »