fbpx
Rektori Millaku takoj përfaqësues të Qendrës Kulturore Turke në Pejë

Rektori Millaku takoj përfaqësues të Qendrës Kulturore Turke në Pejë

Rektori Millaku takoj përfaqësues të Qendrës Kulturore Turke në Pejë

Rektori, Prof. asoc. Dr. Fadil Millaku priti sot përfaqësuesin e Qendrës Kulturore Turke në Pejë – “Yunus Emre”, z. Erdem Hamaratlı. Në takim u diskutua për bashkëpunimin në mes të Universitetit dhe Qendrës Kulturore Turke, z. Hamaratlı theksoj se në fund të këtij muaji do të ketë thirrje për aplikim për bursa nga qeveria e Turqisë për studime Master dhe Phd, dhe që sipas tij kjo qendër do të ofroj kurse falas për gjuhën turke, për një vit para studimeve në Universitet e Turqisë. Rektori falënderoj shumë përfaqësuesin e qendrës “Yunus Emre” me ç` rast i ofroj bashkëpunimin për ligjëratë informuese gjatë kësaj periudhe për bursa studimore dhe gatishmëri për bashkëpunim edhe në fusha të tjera kulturore.

Translate »