fbpx
​Njoftim

​Njoftim

​Njoftim

Njoftohen studentët dhe stafi i UHZ-së, që nesër e Shtunë 26 Mars nuk do të zhvillohet asnjë aktivitet, për nder të festës së Pashkëve Katolike. Ndërsa, të martën me 29 Mars do të mbahen ligjëratat dhe ushtrimet, siç janë paraparë me orarin semestral.

Menaxhmenti i UHZ-së të gjithë besimtarëve ju uron,
Gëzuar Pashkët!​

Translate »