fbpx
Zgjedhjet Studentore

Zgjedhjet Studentore

Kryetari i Keshillit Drejtues Prof, Asoc, Dr Zenun Halili sebashku me sekretarin e pergjithshem Msc. Astrit Ademaj mbajtën takim konsultativ me përfaqësuesit e organizatave studentore rreth dates per mbajtjen e zgjedhjeve studentore 2017.
Kryetari i Këshillit Drejtues kërkoi nga përfaqësuesit e organizatave studentore qe te zhvillojnë një gare fer dhe demokratike

Translate »