fbpx
Zgjedhën strukturat udhëheqëse të Institutit të Fakultetit Juridik

Zgjedhën strukturat udhëheqëse të Institutit të Fakultetit Juridik

Këshilli i Fakultetit Juridik, më qëllim të zbatimit të Strategjisë Zhvillimore të Universitetit “Haxhi Zeka”, dhe rritjes së rritjes së kërkimeve shkencore, në takimin e mbajtur sot me datën 30 prill 2020, formoi Këshillin e Institutit. Këshilli është organi kryesor drejtues i Institutit. Instituti do të jetë një qendër e zhvillimit të projekteve hulumtuese dhe shkencore në fushat e drejtësisë.

Translate »