fbpx
Vizitë

 

Me datë 19.04.2018 një grup studentësh nga Fakulteti i Agrobiznesit  se bashku me prof. Dr. Agim Rysha dhe Asistentin Indrit Loshi vizituan Impiantin e trajtimit të ujrave të zeza në Llaushë- Skenderaj ku u priten nga përgjegjësi i laboratorit z. Beqir Vojvoda . Gjatë vizitës studentët u njoftuan me proqesin e trajtimit të ujrave të zeza, punën laboratorike si dhe zeqoritë të tjera në lidhje me punen e Impiantit.

Gjatë vizitës u diskutua qe në të ardhmen të kemi bashkpunime të ndersjellta në të mirën e studenteve të fakultetit të Agrobiznesit. Falenderojm menagjmentin e Impiantit për gadishmerin e bashkpunimit në fushën e mbrojtjës së ambjentit.

[Best_Wordpress_Gallery id=”67″ gal_title=”Agrobiznesi Vizite”]

Translate »