fbpx
Vizitë studimore në kuadër të projektit STEPS

Vizitë studimore në kuadër të projektit STEPS

Përfaqësues nga Universiteti “Haxhi Zeka ” në Pejë, gjegjësisht të Fakultetit të Agrobiznesit, kanë qëndruar në një vizitë zyrtare ne Sarajevë të Bosnjës dhe Herzegovines, në kuadër të projektit STEPS “MSc in Sustainable Food Production Systems”.

Aktivitetet përfshinin leksione, takime pune mbi temën e strukturës së programit Master,

Vizitë në laboratorët shkencorë të UNSA-së dhe shkëmbimi i kontakteve midis stafit shkencor. Vizitë studimore në “KLAS” d.d. Sarajevo, Mulliri dhe kompanisë industriale të miellit, etj.

Projekti “Western Balkans “MSc in Sustainable Food Production Systems” – STEPS” është i financuar nga Bashkimi Evropian në kuadër të programit Erasmus +. nga 10-14 dhjetor 2019.

[Best_Wordpress_Gallery id=”206″ gal_title=”projekti STEPS 2019″]
Translate »