fbpx
Universiteti i Sarajevës vazhdon bashkpunimin me UHZ

Universiteti i Sarajevës vazhdon bashkpunimin me UHZ

Universiteti i Sarajevës është duke vazhduar mbështetjen për Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë.

Sekretari i Përgjithshëm i Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, Astrit Ademaj bashkë me Drejtorin e Qendrës së Karrierës dhe Udhëheqësin e PR, janë duke zhvilluar takime pune me partnerët nga Universiteti i Sarajevës, në kuadër të bashkëpunimit që tashmë kanë krijuar këto dy Universitete.

Bashkëpunimi i ndërsjellë dhe këmbimi i përvojave mes dy universiteteve, i filluar vite më parë do të vazhdoj të shtrihet edhe më tej në projekte tjera, në dy nga të cilat Universiteti i Sarajevës e ka inkuadruar Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë e që mbështeten nga EU.

Rektori i këtij Universiteti, Rifat Skrijelj konfirmoi zotimin e tij të më hershëm se do të vazhdoj ta mbështes në vazhdimësi Universitetin “Haxhi Zeka” në Pejë, me qëllim të forcimit dhe zhvillimit të konceptit Rajonal të AL.

Please follow and like us: