fbpx
Vizitë në kompaninë “Elkos Group”

Vizitë në kompaninë “Elkos Group”

Prorektori i Universitetit “Haxhi Zeka”, prof. asoc. Dr. Edmond Beqiri me bashkëpunëtor, vizituan kompaninë ‘Elkos Group’ ku u pritën nga z. Ramiz Kelmendi pronar i kompanisë.

Temë bashkëbisedimi ishte punimi profesional dhe praktik për studentët e universitetit, lidhshmëria dhe rëndësia që ka Universiteti për të arsimuar kuadro të cilat i nevojiten kompanive private!

E ardhmja e çdo studenti do jetë sektori privat si i punësuar apo si punëdhënës.

Translate »