fbpx

Vendimet për bashkëpunëtor të jashtëm në FMTHM

FAKULTETI I MENAXHIMIT NË TURIZËM, HETELERI DHE MJEDIS

BASHKËPUNTORËT E JASHTËM PËR LIGJERATA DHE USHTRIME TË ANGAZHUAR PËR VITIN AKADEMIK 2021/22

Prof. asoc. dr. Ferdije Etemi
Prof. asoc. dr. Lirak Karakdiju
Dr. sc. Violeta Berlajolli
Msc. Besim Berisha
Msc. Liborn Kelmendi
Mr. sc. Arian Gashi

Translate »