fbpx
Urime Festa e Fitër Bajramit

Urime Festa e Fitër Bajramit

Urime të ngrohta për festën e Bajramit për të gjithë miqtë dhe studentët e Universitetit “Haxhi Zeka”!

Në këtë festë të begatshme, le të përqafojmë frymën e dashurisë, paqes, sakrificës dhe të përulësisë së madhe fetare që karakterizon shqiptarët e të tjerët në vendin tonë. Të jemi burime e dritës për njëri-tjetrin dhe të përhapim frymën e harmonisë, respektit dhe tolerancës së madhe ndaj besimeve të ndryshme nëpër botë.

Gëzuar Bajramin! Të gjithëve urime për një festë të begatshme dhe të mbushur me lumturi, qetësi, bashkëpunim dhe tolerancë fetare!

Translate »