fbpx
Universiteti “Haxhi ZEKA” pjesë e ditëve të bashkëpunimit ndërkombëtar

Universiteti “Haxhi ZEKA” pjesë e ditëve të bashkëpunimit ndërkombëtar

Më ftesë të Universitetit të Bochum-it në Gjermani, në kuadër të ditëve të bashkëpunimit ndërkombëtar po qëndrojnë për vizitë në këtë Universitet, rektori, kryetari i KD-së dhe prorektorja për bashkëpunim ndërkombëtar.
Në takimet tradicionale të bashkëpunimit ndërkombëtar po marrin pjesë edhe Universitete nga vende të ndryshme, me qëllim të krijimit të bashkëpunimit në mes të Universiteteve,si: mobilitetet, projekte të përbashkëta dhe shkëmbim të përvojave akademike.
Menaxhmneti i UHZ-së gjatë kësaj vizite po ashtu ka realizuar takime me udhëheqës të shumë Universiteteve evropiane.

image-d16c9f5939d6504b2ccbb866573333c277b4f845f658e56b06a4b87cf5dbceaa-V image-46fa91fca95c5680b98ad2d612e37354027b67256135a17ea9b9da6e3b6ae54f-V

Translate »