fbpx
Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, ngushëllon Familjen Stavileci

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, ngushëllon Familjen Stavileci

Universiteti “Haxhi Zeka” në Pejë, ngushëllon Familjen Stavileci

Telegram ngushëllimi

E nderuara Familje Stavileci,

Me keqardhje dhe dhimbje të thellë mësuam për ndarjen nga jeta të Akademikut të shquar Esat Stavileci.
Profesor Stavileci, me punën, përkushtimin, kontributin dhe angazhimin e vazhdueshëm për disa dekada me radhë, la gjurmë të pashlyeshme në jetën akademike e publike, si në vend, ashtu dhe jashtë dhe u bë emër i respektuar, që nderohet dhe çmohet nga secili kolegë, studentë dhe bashkëpunëtorë.
Më këtë rast, duke bashkëndjerë me Ju dhimbjen e thellë, më lejoni që në emrin tim dhe në emër të Universitetit “Haxhi Zeka” në Pejë, të shpreh ngushëllimet më të sinqerta për ndarjen e papritur nga mesi ynë të profesorit tonë të çmuar dhe të dashur.

Jeta dhe vepra e Tij le të shërbejë si mësim për ne dhe gjeneratat e ardhshme.

Rektor
Prof.Asoc.Dr. Naser Mrasori

Translate »