fbpx
UHZ u vizitua sot nga ekspertët e Agjensitonit të Akreditimit të Kosovës

UHZ u vizitua sot nga ekspertët e Agjensitonit të Akreditimit të Kosovës

UHZ u vizitua sot nga ekspertët e Agjensitonit të Akreditimit të Kosovës

Gjatë ditës  ekspertët e Akreditimit u pritën nga menaxhmenti i UHZ-së dhe vizituan njësitë akademike, për të kuptuar nga afër programet e studimit,  të cilat do të ri-akreditohen, në Fakultetin e Biznesit, programi në master- Menaxhimi i Burimeve Njerëzore, në Fakultetin e Arteve, programet: Edukim në Muzikë dhe Edukim i Përgjithshëm në Muzikë.

 

Vendimi për ri-akreditimin e këtyre programeve do të publikohet zyrtarisht nga ky Agjension dhe UHZ-ja, sapo të përfundojë procedurat e akreditimit.

Translate »