fbpx
UHZ organizoi sot ceremoni për nder të ditës së lindjes së Haxhi Zekës

UHZ organizoi sot ceremoni për nder të ditës së lindjes së Haxhi Zekës

Sot, në këtë ditë të lindjes së atdhetarit të shquar të qytetit tonë Haxhi Zeka, emrin e të cilit me krenari e mban universiteti jonë, u shënuan aktivitete ceremoniale. Rektori Krasniqi me bashkëpunëtorë, dekanët e njësive akademike, familjarë/pasardhës të Haxhi Zekës dhe përfaqësues të studentëve bën homazhe tek varri i tij në çarshi xhami, si dhe vendosen lule tek dy bustet e tij, pranë rektoratit dhe në sheshin ‘Haxhi Zeka’ në qendër të qytetit.

Universiteti jonë e mban me nder dhe përkushtim këtë emër. Ne jemi të bindur se vetëm me punë e cilësi nga ky institucion do të dalin shumë emra të cilët do të dijnë të drejtojnë vendin, biznesmenë të cilët do të kontribuojnë në zhvillimin e tij, gjyqtarë të denjë në përfaqësime, artistë me të cilët do të mburremi e shumë e shumë të tjerë në fusha të ndryshme.

Translate »